Bruscetta met ganzenleverterrine

Ingrediënten

  • 4 sneetjes rozijnen-notenbrood
  • 1 el vijgensiroop (of Luikse of Loonse siroop)
  • 4 plakjes ganzenleverterrine
  • 1 stuk Hasseltse speculaas
  • extra vierge olijfolie
  • peper en zout
  • 4 toefjes kleine slablaadjes
Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hapje

Bereiding

  1. Rooster de sneetjes brood.

  2. Maak de radicchio schoon en snijd het in reepjes. Stoof hem beetgaar in olijfolie extra vergine, blus met enkele druppels Aceto balsamico.

  3. Karamelliseer met een soeplepel vijgensiroop (mag ook met Loonse of Luikse stroop). Kruid met peper en zout.

  4. Leg de gekaramelliseerde radicchio op het geroosterd sneetje brood. Leg daarop een plakje ganzenleverterrine. Werk af met de toefjes slablaadjes en speculaaskruimels.

0
Nog geen stemmen