Bruscetta met ganzenleverterrine
Ingrediënten
-
4 sneetjes rozijnen-notenbrood
-
1 raddicio
-
1 el vijgensiroop (of Luikse of Loonse siroop)
-
4 plakjes ganzenleverterrine
-
1 stuk Hasseltse speculaas
-
extra vierge olijfolie
-
peper en zout
-
4 toefjes kleine slablaadjes
Bereiding
Rooster de sneetjes brood.
Maak de radicchio schoon en snijd het in reepjes. Stoof hem beetgaar in olijfolie extra vergine, blus met enkele druppels Aceto balsamico.
Karamelliseer met een soeplepel vijgensiroop (mag ook met Loonse of Luikse stroop). Kruid met peper en zout.
Leg de gekaramelliseerde radicchio op het geroosterd sneetje brood. Leg daarop een plakje ganzenleverterrine. Werk af met de toefjes slablaadjes en speculaaskruimels.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be