Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frisse vruchtencake
Ingrediënten: Alpro Variatie op Yoghurt Aardbei (of smaak naar keuze), yoghurtpotjes suiker, eieren, yoghurtpotje Alpro Drink Nature , yoghurtpotjes tarwebloem
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Peachblossom cake
Ingrediënten: echte boter, kristalsuiker, vanille essence, perziksiroop, melk
Broodpudding met peperkoek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: melk, peperkoek, donkerbruine suiker, oud brood, kaneelpoeder
Chocolade cupcake met romige topping
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zure room, eieren, zout, papieren bakvormpjes, boter
Geplette appeltjes met pannenkoeken
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, appels, bruine suiker, sinaasappel (sap), eieren