Gestoofde prei met kaassaus en zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Versnijd de aardappel, prei en ui en stoof ze aan in een beetje bakboter. Voeg de uitgelekte maïs eraan toe en ...
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Soep 4 personen

Caesarsalad met ham en Comté

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd 4 stukjes ham van 5 op 8 cm. Kruid met PH vleeskruiden, PH BBQ peperkruiden en smeer in met een weinig PH ...
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Salade 4 personen

Krabbenpoten op de grill met limoenboter

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de krabbenpoten met peper en zout, leg ze op de BBQ en laat ongeveer vijf minuten garen. ...
Ingrediënten: boter, lente-ui, gehakte gember, peterselie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Gemarineerde zalm met zoet-zure komkommer

Claudia Allemeersch

Kruid de zalmfilet met peper, snij de dille zeer fijn en bedek de filet hiermee. Druk goed aan. Meng het zout (1kg) ...
Ingrediënten: komkommer, verse dille, zalmfilet, grof zeezout, suiker
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Gravad Lax- gemarineerde zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene ...
Ingrediënten: grof zout, peperkorrels, korianderkorrels, suiker, gerookte zalm
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Rauwe zalm met spaghetti van courgette

Pascale Naessens

Schil de courgette over de hele lengte met een speciale dunschiller met tandjes, zodat je fijne slierten krijgt. ...
Ingrediënten: stevige, lange courgette, bladpeterselie, citroen (sap), rauwe zalm (dunne plakjes), hazelnootolie
Beginner Minder dan 15 minuten Scandinavisch Voorgerecht 2 personen

Gemarineerde rauwe zalm (zelf marineren) op een toastje

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de zalm in reepjes van een halve centimeter. Hoe smaller je je zalm snijdt, hoe sneller hij zal gemarineerd ...
Ingrediënten: rauwe zalm, olijfolie, limoensap, rode ui, dille
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen