Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Chocolade en quinoapudding met verse kokos en amandelen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: verse kokosnoot, gluenvrije maïzena, kokosbloesemsuiker, zout, kokosmelk
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Soep met linzen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouillon, splitlinzen, uien, lente-uitjes, look
Lasagne met kaassaus zonder kaas
Ingrediënten: zout, olijfolie, glutenvrije lasagneblaadjes, ui, knoflook