Pirog met zalm, witte kool en spinazie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de vulling:  Snij de sjalot fijn. Stoof die aan met wat olijfolie in een pan. ...
Ingrediënten: speltbloem, tarwebloem, zout, bakpoeder, koude boter
Beginner Meer dan 90 minuten Russisch 4 personen

Groentenloempia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de velletjes rijstdeeg tussen vochtige handdoeken tot ze week zijn (ongeveer 10 minuten). ...
Ingrediënten: rijstdeeg, look, wortel, courgette, prei
Beginner Meer dan 90 minuten Japans 4 personen

Tajine met rundsvlees

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een tajinepot op een hoog vuur. Warm de olijfolie op. Stoof het vlees aan. Voeg alle kruiden toe. ...
Ingrediënten: curry, komijn, verse koriander, olijf, piet huysentruyt rundsbouillon
Beginner Meer dan 90 minuten Afrikaans Hoofdgerecht 4 personen

Broodje Kangoeroe van Foodtruck Karibu

VTM Koken At The Festivals

Snij het kangoeroevlees in reepjes en meng ze in een kom met de sojasaus. Laat dit een nachtje in de koelkast ...
Ingrediënten: ei, mosterd, zonnebloemolie, sambalsaus, rucola
Beginner Meer dan 90 minuten Afrikaans 4 personen