Oriental Pizza: pizza met rode biet en lamsgehakt

An Steyvers

Verwarm de oven voor op 250°C. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, lamsgehakt, hummus, feta, basilicum
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 2 personen

Gyozas met ponzu saus en chili olie

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Meng 200 g bloem met 100 ml gekookt gezouten water en meng goed. ...
Ingrediënten: heet water, bloem, korianderzaad, szechuan peperbolletjes, steranijs
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Parelcouscous met lamspiesjes

An Steyvers

Breng water met groentebouillon aan de kook. ...
Ingrediënten: lamsspiesjes, parelcouscous, groentebouillon, courgette, gesnipperde ui
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen

3 apero dips

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: aubergines, knoflook, olijfolie, komijnzaad, komijnpoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 6 personen

Brickpakketjes met kefta

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Bak de ui glazig in een beetje olijfolie en voeg er de komijn, het paprikapoeder en de kaneel aan toe. Voeg vervolgens ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 4 personen