Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Lijnzaadcrackers en dip van broccoli en amandelbar en koffie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bruin lijnzaad, blond lijnzaad, lauw water, anijszaad, broccoli (in roosjes, gestoomd)
Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, mascarpone, eieren, amaretto, peperkoek
Konijnensaté’s met sesam en mangodip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn