Zomerse smoothie met mango en passievrucht
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kip in de wok met groenten en noedels
Ingrediënten: rijstnoedels, kippenfilets, arachideolie, paprika, rode chilipeper
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Witte sangria met gin, sinaasappel en limoen
Ingrediënten: limoen, citroen, sinaasappel, gember, sinaasappelsap
Echte paella en roze sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: grote ui, look, tomaten, olijfolie, kippenboutjes
Aardappelomelet met chorizo en peterseliesalade
Ingrediënten: sjalotjes, gepeld en in zeer dunne schijfjes gesneden, erse rozemarijn, gebruik de blaadjes, kleine Spaanse chorizoworsten van goede kwaliteit (ongeveer 60gr elk), gesneden in dikke plakken van 1cm, grote scharreleieren of biologische eieren, zwarte peper (vers gemalen)
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ei, maïzena, rietsuiker, melk, donkere chocolade