Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Aziatisch filter
Aziatisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Keuken
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
Remove Belgisch filter
Belgisch
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
1
Apply Hapje filter
Dieet
Remove Cholesterolarm filter
Cholesterolarm
Vegetarisch
50
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
35
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
12
Apply Glutenvrij filter
Vetarm
3
Apply Vetarm filter
Diabetici
2
Apply Diabetici filter
Veganistisch
2
Apply Veganistisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
3
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48173
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Taco’s met kip en tomatensalsa
4 sep 2017
Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten:
tomaten
, rode ui,
look
,
koriander
,
limoen
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans
2 personen
Bruschetta met geroosterde tomaat en avocado
2 sep 2014
Warm de oven voor op 160°C. ...
Ingrediënten:
kerstomaatjes
,
olijfolie
, rode ui,
koriander
,
avocado
Dit kan iedereen
Tussen 30 en 60 minuten
Mexicaans
2 personen
Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing
Jeroen Meus
-
Met Meus en Vork
15 sep 2011
Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie,
tijm
Beginner
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen