Oliebollen met bloemsuiker

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voeg de bloem, het water en het snuifje zout samen in een kom. Brokkel de gist in de melk en verwarm dit tot de ...
Ingrediënten: bloem, eieren, bloemsuiker, verse gist, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Dessert 4 personen

Dürum zelf maken

Zeef de bloem en het zout in een kom en voeg er geleidelijk het water aan toe terwijl je het deeg blijft kneden. ...
Ingrediënten: dürum bloem (harde tarwe), zout, water, plantaardige olie
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: Marokkaanse wortelsoep

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Sjalotjes, Korianderzaadjes, Harissapasta, Paprikapoeder, Komijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen

Appel-amandelmuffins

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de muffins aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kokosolie, appels, amandelmeel , kaneelpoeder, bakpoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Gebak 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Zuurkoolsoep met paprika

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Rode uien, Knoflook, Rode paprika's, Rode appels, Marjolein
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Speltpretzels

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Water, Gist, Volkoren roggemeel, Volkoren speltmeel, Pecorino
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Duits 4 personen