Tramezzini

Besmeer enkele plakjes miebrood met de gorgonzola. Snijd de vijgen in plakjes en dresseer op de gorgonzola samen ...
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola

Christer Elfving

Mix in een blender de tomaten tot pulp. Besmeer de tortilla's met de tomaten pulp. Verdeel de kaas over de tortilla’s. ...
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Polenta met spekjes, salie en parmezaan

Piet Huysentruyt

Laat 1 liter water koken en voeg er al roerend het maïsmeel aan toe. Laat 6-7 minuten al roerend goed doorkoken. ...
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Toast met pesto

Rooster voor de pesto pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de basilicum van de plant, was het en droog ...
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Italiaanse croque monsieur

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Besmeer de boterhammen aan beide kanten met boter en beleg met ham, schijfjes mozzarella, tomaat en enkele blaadjes ...
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Speltpretzels

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Water, Gist, Volkoren roggemeel, Volkoren speltmeel, Pecorino
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Duits 4 personen