Ann Vertriest
Tramezzini
Ingrediënten
-
1 mie brood
-
125 gr gorgonzola crèmeux
-
75 gr bresaola
-
basilicum
-
blikje tonijn in eigen nat
-
1 th lepel mayonaise
-
1 th lepel kappertjes
-
peper en zout
-
1 bol mozzarella
-
olijfolie vermengd met citroensap
Bereiding
Besmeer enkele plakjes miebrood met de gorgonzola. Snijd de vijgen in plakjes en dresseer op de gorgonzola samen met de bresaola en wat basilicum. Leg er een tweede plakje miebrood bovenop.
Giet de tonijn af en meng met de mayonaise. Kruid met peper en zout. Snijd het ei in plakjes.
Verdeel de tonijnsla over het brood, versier met het ei en wat kappertjes.
Snijd de mozzarella en de tomaten in plakjes. Verdeel over het brood en werk af met basilicum, olijfolie, peper en zout.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be