Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Guacamole slaatje
Ingrediënten: avocado's, kerstomaatjes, rode ui, koriander, het sap van 1 limoen
Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek
Ingrediënten: ei, eidooiers, druivenpitolie, mosterd, rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet)
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker