Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Pestohummus
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Tulpgebakje met fruit
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Amandine
Ingrediënten: amandelpoeder, bruine suiker, bloem, amandelessence, eieren
Hummus van rode biet
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kikkererwten (1 blik), look, fijngesnipperd, Griekse yoghurt, flinke el tahin