Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen
Granita van frambozen
Ingrediënten: frambozencoulis, water, suiker, sap van 1 limoen
Amandine
Ingrediënten: amandelpoeder, bruine suiker, bloem, amandelessence, eieren
Macaroni met chocoladesaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: macaroni, chocolade, room, geraspte witte chocolade, vanille-ijs
Sabayon
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eischaaltjes suiker, eigelen, eischaaltjes witte wijn (of 3 eischaaltes witte wijn en 3 eischaaltjes marsala), PH vanillemolentje, vanilleijs