Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Feestelijke toast champignon
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier
Hartige flensjes
Ingrediënten: spekblokjes, gesmolten boter, arachide-olie, gehakte peterselie, melk
Macaron de Paris
Ingrediënten: fijn amandelpoeder, oud eiwit, bloemsuiker, bloemsuiker, zachte boter
Bretontaart op Grootmoeders wijze
Financiers met chocolade
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, suiker, bloem, eiwitten, boter, gesmolten