Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Muffins met banaan en chocolade
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, donkerbruine suiker, overrijpe geprakte banaan, zwarte chocoladepastilles
Gegrilde zuiderse groenten met mozzarella
Ingrediënten: rode paprika, mozzarella, courgette (in de lengte gesneden), aubergine (in de lengte gesneden), uien, in partjes gesneden
Bananencupcake
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe, gepureerde banaan, zelfrijzende bloem, fijne suiker, , bakboter
Pancakes met blauwe bessen
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, bicarbonaat (baksoda), suiker, zout
Ontbijtmuffins
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Toscaanse panzanella van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: olijfolie, restjes brood, tomaten, look, verse basilicum