Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Soep filter
Soep
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Diabetici filter
Diabetici
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Mediterraans
1
Apply Mediterraans filter
Maaltijd
Remove Soep filter
Soep
Remove Lunch filter
Lunch
Dessert
8
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
6
Apply Hoofdgerecht filter
Ontbijt
3
Apply Ontbijt filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Salades
2
Apply Salades filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Remove Diabetici filter
Diabetici
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Vegetarisch
11
Apply Vegetarisch filter
Caloriearm
7
Apply Caloriearm filter
Cholesterolarm
2
Apply Cholesterolarm filter
Glutenvrij
2
Apply Glutenvrij filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Keuken van Sofie
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Boterham met zure haring, rode biet en appel
25 apr 2014
Schil en rasp de rode biet en appel. Doe in een mengkom. ...
Ingrediënten: haringfilets,
rode biet
,
appel
,
zure augurken
,
dille
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Broodjes
4 personen
Bloemkoolsoep met venkelzaad
25 apr 2014
Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn. ...
Ingrediënten:
bloemkool
,
knoflook
, ui, venkelzaad,
olijfolie
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Soep
4 personen
Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont
-
De Keuken van Sofie
7 feb 2017
Voor de kippenbouillon: borstel de wortelen proper. Was de bleekselder. Snij grof. ...
Ingrediënten:
kip
, zoete uien,
kruidnagels
,
wortelen
,
bleekselder
Dit kan iedereen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
4 personen