Stokbrood met geroosterde paprika en burrata

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Leg de volledige paprika’s op een rooster bovenop een bakplaat. ...
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Aperitiefhapjes met bubbels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de soesjes. Breng water, melk en boter aan de kook. Kruid met peper en zout. Voeg in 1 keer de bloem ...
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Vegetarische lasagne

Albert Verdeyen - Start to Cook

...
Ingrediënten: droge lasagnevellen, geraspte kaas (gruyère, garnituur), gerapste kaas (gruyère), aubergine, courgettes
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Melanzane alla Parmigiana

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.  ...
Ingrediënten: aubergines, grof zout, tijm, olijfolie, Provolone dolce (een half-harde Italiaanse kaas)
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen