Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Heerlijk broodje "banh mi" van de Vietnamese foodtruck Banh mi
Ingrediënten: varkensschouder, suiker, zout, 5-kruidenmengeling, zwarte peper
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Open Keuken met Sandra Bekkari: Oosterse omeletwrap
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari