Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dipsaus met rode biet en feta
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Dipsaus met curry en yoghurt
Linzen met fijne groentjes en chorizo
Ingrediënten: selder, wortelen, groene linzen, sjalotten, platte peterselie
Sojaslagroom opkloppen
Ingrediënten: sojaroom, bloemsuiker naar smaak, gelatineblaadjes, eiwitten,
Vanillepudding
Ingrediënten: halfvolle melk, vanillebloem, zoetstof, eventueel cacaopoeder,