Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika
Broodje met roastbeef
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Zelfgemaakte tonijndip
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui
Kokosrotsjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kokosdrink , arrowroot, ahornsiroop , kokosrasp, een snuifje zout