Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

3 apero dips

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: aubergines, knoflook, olijfolie, komijnzaad, komijnpoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 6 personen

Brickpakketjes met kefta

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Bak de ui glazig in een beetje olijfolie en voeg er de komijn, het paprikapoeder en de kaneel aan toe. Voeg vervolgens ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg

Pieter Declercq

Snij alle groenten (ui, paprika, courgette, wortelen) fijn. ...
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Indisch 4 personen

Kokosrotsjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de kokosrotsjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kokosdrink , arrowroot, ahornsiroop , kokosrasp, een snuifje zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen