Boeuf Bourguignon met champignons, spek, zilveruitjes en rode wijn

Piet Huysentruyt

Snijd het vlees in stukken van 4 op 4 cm. Marineer het vlees in de wijn samen met de fijngesneden prei, de wortelen, ...
Ingrediënten: water, bloem, zilveruitjes, breydelspek, champignons
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Osso buco met gremolata

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid het vlees met peper en zout en wentel even door wat bloem. Verhit 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel boter ...
Ingrediënten: kalfsschenkels, tomatensaus, ui of sjalot, wortelen, selder
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Ossobuco met risotto alla milanese

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Maak inkepingen in de kalfsschenkels. ...
Ingrediënten: dikke sneden kalfsschenkels, bloem, paprikapoeder, olijfolie, uien
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 6 personen

Risotto alla milanese met ossobuco

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid het vlees, haal het door de bloem en kleur aan in een pan met hete olijfolie. ...
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Op kamp: spaghetti bolognaise voor 30 personen

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de uien fijn en stoof aan in de boter. Snijd alle groenten zeer fijn en stoof mee aan. Voeg het gehakt toe ...
Ingrediënten: paprika's, champignons, wortelen, grote uien, look
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht