Ann Vertriest
Op kamp: spaghetti bolognaise voor 30 personen
Ingrediënten
-
3 grote paprika's
-
1 bakje champignons
-
3 dikke wortelen
-
3 grote uien
-
3 teentjes look
-
3 kg gehakt
-
2,4 kg gepelde tomaten (in zijn geheel)
-
1 klontje boter
-
3 blikjes tomatenpurree
-
Laurier, tijm, rozemarijn en laurier
-
pastabouillon
-
spaghettikruiden
Bereiding
Snijd de uien fijn en stoof aan in de boter. Snijd alle groenten zeer fijn en stoof mee aan. Voeg het gehakt toe en stamp met een stamper fijn tot het gaar is. Voeg de gepelde tomaten toe en stamp mee fijn. Vul 3 blikken met water en voeg toe. Voeg 1 eetlepel Piet Huysentruyt pastabouillon, laurier, tijm, rozemarijn en salie toe. Voeg tomatenpuree toe en kruid met Piet Huysentruyt spaghettimix.
Laat sudderen gedurende 2 à 3 uur. De pasta kook je op het laatste moment gaar.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be