Nestjes van sla en pittig lamsvlees
Ingrediënten: lamsgehakt (Europees lam), kropsla, lente-uitjes, chilipeper, limoensap
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Zalmfilet met knoflook-, kruiden- en citrusboter
Ingrediënten: zalmfilets zonder huid, olijfolie, zout en peper, boter (bv. Kerrygold),
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Aardbeien in de wok met groene peper en gember
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken