Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)
Provençaalse sinaasappeltaart
Ingrediënten: gemalen amandelen, fijne suiker, bakpoeder, eieren, zonnebloemolie
Wortel-Rozijnentaart met chocolade-rumsaus
Ingrediënten: bladerdeeg, abrikozenjam, geroosterde fijngehakte hazelnoten, eetbare lentebloemen, gele rozijnen
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie