Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 9 november 2017
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten:
Gegrilde roodbaars
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: roodbaarsfilets, rode paprika, knoflook, tomaten, boter
Bouillabaisse De Luxe van Sofie Dumont
Ingrediënten: peper, zout, ei, mosterd, arachideolie
Gebraden roodbaars met nieuwe look en venkelzalfje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: venkel, roodbaarsen (250 gr per stuk), pruimtomaten, verse tijm, bloemaardappel (type bintje)
Blackened roodbaars à la Pascal
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen, zout, trostomaten, rode uien, look
Roodbaars met rijst en nacho's
Dagny Ros Asmundsdottir - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: roodbaars, sjalot, fijngesneden, paprika, fijngesneden, tomaat, zonder pitjes, fijngesneden, kruidenkaas 'tomaat en kruiden'
Gazpacho van veldsla en waterkers met köfte van roodbaars
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van