Tonijnballetjes met ricotta en paprika

Verwarm de oven voor op 240 graden. Doe de paprika’s in de oven en laat ze 30 minuten bakken. Hak de peterselie ...
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Aïoli mousseline met kreeftensneden

The Taste

...
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Japans gemarineerde tonijn met tartaar van oester, lamsoor en zeekraal

The Taste

Maak een couilis: doe een teentje look, 1 grofgehakte sjalot, 1 komkommer, een handvol peterselie, 2 el azijn, ...
Ingrediënten: look, sjalot, komkommer, Peterselie, Japanse azijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)

Mijn Restaurant!

Bind het kalfsvlees op met touw zodat je een lange rol krijgt. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de pan en schroei ...
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Tonijnsteak met basilicum-limoensorbet

Jeroen De Pauw - Club Camping

Doe de suikersiroop in de blender. Voeg de basilicum en de geperste limoenen toe en mix goed. Passeer door een ...
Ingrediënten: tonijnsteaks, notensla, basilicum, limoenen, suikersiroop
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Filodeegtaart met tonijn

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd ui en look fijn, en paprika in julienne. Stoof de ui, look en julienne van paprika in olijfolie en laat goed ...
Ingrediënten: tomaten, look, tonijn, peterselie, eieren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen