Zorgeloos het nieuwe jaar in: de laatste tips van 2016

Zorgeloos het nieuwe jaar in: de laatste tips van 2016
woensdag, 28 december, 2016 - 12:03

Drank

Elk feest begint met een drankje. Sowieso. In dit geval halen we ook om middernacht een drankje boven. Wat zijn de opties?

 

 

Hapjes

Geen feest zonder hapjes. Dat is een feit. Je kan het eenvoudig houden zoals deze worstenbroodjes. Of ga voor één van onze dipsauzen.

 

Mag het iets complexer? Deze gebakken gamba's of hartige soesjes maken zeker indruk. Willen de kinderen helpen? Dat kan. Deze pizzapops en deze scampikrokodil zijn een feest voor jong én oud.

 

Heb je echt geen tijd en wil je gewoon wat eenvoudige en makkelijke hapjes? Snuister dan even in dit artikel en vind je inspiratie

 

Gezellig rond de tafel

Een feestmenu is één optie. Gezellig rond de tafel kan ook. Met in het midden een fondue-, raclette- of gourmettoestel of gewoon een schotel vol lekkere kazen.

  • Raclette

Breng de Alpense sferen in huis. Raclette is altijd leuk. Smeltende kaas, wat charcuterie en aardappeltjes, heerlijk.

Ontdek het recept en tips.

  • Fondue

Chocoladefondue kent iedereen. Kaas- of vleesfondue zijn ook bekende winterse concepten. Probeer eens een Thaise versie. Recept: Thaise fondue

  • Gourmet

Een gourmetavond is een gezellig en aangenaam idee. Ben je het toch een beetje beu? Met een paar kleine aanpassingen maak je het verrassend lekker.

Lees hier onze tips en aanraders.

  • Kaasschotel 

Geen fan van al die rook of van een elektrisch toestel in het midden van uw tafel? Een kaasschotel met wat bier en wijntjes erbij, dat is voor ons altijd feest.

Ontdek onze tips. Probeer trouwens eens om wat biertjes in de plaats van wijn te serveren. Check dus zeker ons advies.

 

 

In zoete schoonheid eindigen

Eindig het jaar met een dessertje. Chocoladefondue, onze moelleux of een taart, het kan allemaal. Al is de ultieme win wel deze soezeboelekestaart van Jan en Nele.

 

 

The day after

Pijnlijke ochtend? Katerke? Ga voor deze ontbijtrolletjes met ham en kaas. Zalig en lekker stevig. 

En daarna is het tijd voor die gezonde en sportieve voornemens. :)

 

Fijn oudjaar!