Quiche met bloemkool en gerookte forel

Ingrediënten

voor de vinaigrette

Beginner
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 195°C.

  2. Bak het bladerdeeg gedurende 15 à 20 minuten blind in een voorverwarmde oven van 195°C..

  3. Kuis de bloemkool, snij in roosjes, stoom en laat afkoelen.

  4. Meng de melk met de room en de eieren. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  5. Snij de forel.

  6. Strijk de geitenkaas open op de bodem van het bladerdeeg. Doe de bloemkool, stukjes forel en het eimengsel erop en bak gedurende 35 minuten in de oven.

  7. Dresseer met de veldsla en vinaigrette.

  8. voor de vinaigrette: Hak de ui en dille fijn en vermeng met de andere ingrediënten voor de vinaigrette.

5
Average: 5 (1 vote)