Krokant geitenkaasje

Ingrediënten

  • 4 blaadjes brikdeeg
  • 1 el Fleur d'Ardèche-kruiden
  • 2 el honing
  • 2 el balsamicoazijn
  • 8 el olijfolie
  • 1 eigeel
  • 4 handen vol gemengde sla
  • 2 el extra honing
  • bakboter
  • ½ appel
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Leg 4 blaadjes brikdeeg voor u en smeer de randjes in met wat eigeel. Schik de kaasjes in het midden en overpoeder met wat fleur d'ardèche. Pak ze in en kleef ze dicht met het eigeel.

  2. Meng de honing met de azijn en olijfolie.

  3. Bak ze in de pan in een beetje bakboter of plaats de pakjes gedurende 10 minuten in een oven van 160°C.

  4. Meng de sla met de vinaigrette en blokjes appel, plaats het kaaspakje erop.

  5. Besprenkel met nog wat extra honing.

0
Nog geen stemmen