Kaviaar van aubergines

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Veganistisch
Vegetarisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd de aubergines in tweeën en leg de stukjes op een bakplaat. Snijd kruislings in het vruchtvlees en kruid met peper, zout en olijfolie. Leg de paprika er in zijn geheel bij. Zet het geheel ongeveer een halfuur in een oven van 170 graden.

  2. Laat afkoelen en schraap het vruchtvlees uit de aubergines. Hak dit fijn, kruid af en breng op smaak met de tomatenpuree.

  3. Schil de paprika en snijd hem in reepjes. Kook de peterselie, spoel hem héél koud, mix hem met olijfolie en kruid af. Gril de pijnboompitjes kort aan.

  4. Schik de auberginekaviaar op een bord met een paar reepjes paprika en de peterselieolie. Strooi de gegrilde pijnboompitjes eroverheen.

0
Nog geen stemmen