Lenterolletjes met groentjes en kip

Ingrediënten

  • 16 vellen rijstpapier
  • 150 gr glasnoedels (vermicelli)
  • 8 el ketjap manis
  • 2 lente-uitjes
  • 2 kipfilets
  • 4 el tomatenketchup

Een lekker hapje? Een licht voorgerecht? Een gezonde lunch? Lenterolletjes zijn het allemaal. Hemelaal niet moeilijk om te maken!

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Aziatisch
Hapje

Bereiding

  1. Kook de noedels gaar en besprenkel ze met koud water.

  2. Snijd de kipfilets in fijne reepjes, kruid ze met peper en zout en gril ze gaar.

  3. Snijd de komkommer, wortel en lente-uitjes in fijne julienne.

  4. Dompel de rijstvelletjes heel even in lauw water. Leg de vermicelli, de groentjes en de kip in het midden van de velletjes. Plooi de velletjes van onder naar boven, plooi de zijkanten dicht en rol verder op.

  5. Meng de tomatenketchup met de ketjap manis en serveer met de rolletjes.

4

Average: 4 (1 stem)