Makreelfilet met knolseldersalade

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Leg het brood even in de oven.

  2. Kook de eieren 6 min. in kokend water, pel en haal de dooiers eruit. Hak het eiwit grof en houd het apart. Mix de eierdooiers met mosterd, citroensap, peper en zout en voeg er arachideolie bij.

  3. Rasp de knolselder fijn en meng het eronder.

  4. Meng de gerookte makreel met lente-uitjes en grof gehakt eiwit onder de knolselder. Kruid de verse makreel met peper en zout en bak met weinig olie in een hete pan, eerst op de velkant, draai de filets pas om als ze bijna gaar zijn en neem de pan van het vuur.

  5. Verdeel wat knolselder-makreelsalade op het brood en leg daar de gebakken makreel op.

0
Nog geen stemmen