Mosterdijs met Ganda Ham

Ingrediënten

  • 2 graanmosterd
  • Ganda ham
  • kervel
  • grof zout
  • 2 opgeklopte eieren
  • 1 glucose
  • 5 dl room
  • 4 greepjes salade
  • 4 honing-mosterd toasts
  • 4 spekbrood krokantjes
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Kook de room op met de glucose en giet op de geklopte eieren.

  2. Voeg er de graanmosterd bij en laat afkoelen.

  3. Draai het ijs in de ijsmachine tot het klaar is.

  4. Beleg 4 toasten met de Ganda Ham.

  5. Schik de toast op een bord met wat sla.

  6. Besprenkel de sla met olie en balsamico.

  7. Schik daarop het spektoastje en daarop het mosterdijs. Versier met kervel en serveer.

0
Nog geen stemmen