Roulade van Ganda ham met witloof

Ingrediënten

  • veldsla
  • 8 plakjes Ganda ham
  • 1 el graanmosterd
  • bieslook
  • 4 el hazelnootolie
  • 4 el olijfolie
  • 4 el balsamicoazijn
  • 1 Jonagold appel
  • 2 handjes veldsla
  • 2 el mayonaise
  • PH honing-mosterdkruiden
Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd witloof in julienne alsook de appel, doe er de veldsla bij. Meng mayonaise met de graanmosterd en een beetje water zodat het een mooie gebonden vinaigrette wordt.

  2. Meng de sla, witloof en appel met de mosterd-mayonaise en schik op de Ganda ham. Meng de hazelnootolie en olie met de balsamicoazijn. Friteer het bieslook.

  3. Schik de Ganda ham dakpangewijs op aluminiumfolie, leg er het witloofmengsel op en rol op. Druk goed dicht met de folie, best even in de koelkast laten opstijven. Snijd de rol in 4 stukken haal de folie eraf en schik op een bord. Versier met het bieslook en de vinaigrette, overstrooi met PH Honing-mosterdkruiden.

0
Nog geen stemmen