Paling in roomsaus

Ingrediënten

  • 28 stukjes paling van 5 cm
  • 20 oesterzwammen
  • boter
  • 1 dl room
  • 2 teentjes look
  • sap van een halve citroen
  • 2 dl water
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 1 el groentebouillon
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken.

  2. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap en de room eraan toe en laat het geheel even opkoken. Laat dan 20 à 25 minuten goed sudderen. Voeg de fijngehakte peterselie eraan toe en dien op.

0
Nog geen stemmen