Ravioli met ricotta en spinazie

Ingrediënten

  • 8 blaadjes raviolideeg
  • 200 gr ricotta
  • 250 gr spinazie
  • enkele blaadjes salie
  • 100 gr goede boter
  • 1 eigeel
  • wat kervel
  • PH pepermix en zout
  • PH Italiaanse kruiden
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Stoof de spinazie en de look aan in wat olijfolie en boter en laat afkoelen.

  2. Meng de spinazie met de ricotta en breng op smaak met PH pepermix en zout. Smelt de boter met de look en salie.

  3. Leg 4 ravioli blaadjes voor je en besmeer met wat eigeel. Schik er het ricotta mengsel op en bedek met het 2de velletje.

  4. Pocheer de raviolis.

  5. Serveer met de salieboter en versier met wat kervel, PH italiaanse kruiden en zout.

3.5
Average: 3.5 (2 votes)

Lungarotti, Torre Di Giano 2010 (Bianco di Torgiano, Italië)

Mampaey Wines, €9,38
Kristalheldere wijn uit Umbria die dik in het wit fruit zit. Rijp, met ook een kruidige en minerale onderbouw.