Rijst met wilde champignons
Ingrediënten
-
2 zakjes basmatirijst
-
champignons
-
1 sjalot
-
tijm en laurier
-
1 teentje look
-
150 gr eekhoorntjesbrood
-
150 gr girollen
-
150 gr cantharellen
-
2 blaadjes salie
-
6 el geraspte parmezaan
-
2 el groentenbouillon
-
2 dl room
-
kruiden naar keuze
-
bakboter
Bereiding
Stoof de fijngehakte sjalot, de look en de champignons in een beetje boter. Voeg er vervolgens de fijngehakte salie, een beetje PH Groentenbouillon, water en de room aan toe.
Kook de rijst in een beetje PH Groentebouillon. Voeg de gekookte basmatirijst toe aan de champignons en meng alles.
Serveer de rijst en strooi er nog een beetje parmezaan overheen. Werk af met fijngehakte kruiden naar keuze.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be