Scampi in yoghurtsausje

Ingrediënten

  • 20 scampi
  • ¼ witte kool
  • 4 el frambozenazijn
  • 8 el water
  • 1 th lepel PH visbouillon
  • 1 el frambozenconfituur
  • ½ vanillestokje
  • 4 el yoghurt
  • ½ fijngehakte sjalot
  • kervel
  • bakboter
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd de kool zeer fijn en stoof ze heel krokant aan.

  2. Kook de frambozenazijn, het water, de frambozenconfituur, de PH Visbouillon en het vanillestokje samen met de sjalot tot de helft in. Haal alles door een zeef. Werk op met de yoghurt.

  3. Bak of gril de scampi. Serveer de kool samen met de scampi en de saus. Werk af met een beetje kervel.

0
Nog geen stemmen