Stoemp met sabayon

Ingrediënten

  • 500 gr spinazie
  • 1 kg aardappelen
  • Alpro soya Bakken en Braden
  • 1 ei
  • boter
  • 1 el azijn
  • (light) room
  • 2 eigelen
  • witte wijn
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Kook of stoom de aardappelen, plet ze met peper, zout en nootmuskaat.

  2. Stoof de spinazie in wat boter en voeg 50 g room toe.

  3. Kook water, doe er een lepel azijn bij en zout, draai met een lepel een draaikolk en doe het ei erin.

  4. Klop de eigelen met 2 dopjes witte wijn tot sabayon, kruid met zout en peper.

  5. Schep de stoemp in het bord, leg er het gepocheerde ei op en werk af met de saus.

  6. Versier met kervel en nootmuskaat.

0
Nog geen stemmen