Ann Vertriest
Viandel met zelfgemaakte andalousesaus
Ingrediënten
-
8 velletjes brickdeeg
-
1 el fijngehakte ui
-
12 el mayonaise
-
teentje fijngehakte look
-
1 tl ketchup
-
500 g varkensgehakt
-
1 eigeel
-
1 mespuntje saffraan
-
1 mespuntje paprikapoeder
-
spaghettikruiden
-
1 dl Alpro Soya Cuisine
Bereiding
Hak het vlees heel fijn samen met de peterselie, de Alpro soya Cuisine en de ui. Wikkel het vlees in het brickdeeg in de vorm van een frikadel en kleef dit dicht met een beetje eigeel.
Meng de mayonaise met de saffraan, het paprikapoeder, de PH Spaghettikruiden en de ketchup.
Frituur de viandel gedurende 4 à 5 minuten op 180° C. Serveer de viandel met de saus.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be