Witte koolsla met gelakte paling

Ingrediënten

  • 2 pijpajuin
  • ¼ witte kool
  • 1 el perensiroop
  • 1 teentje gehakte look
  • 4 el balsamicoazijn
  • 12 el olijfolie
  • 1 el gehakte koriander
  • ½ peperoni
  • 4 stukken gerookte paling (8cm)
  • 4 toastjes (8x2cm)
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Snijd brood vierkant en leg onder de grill. Snijd de kool zeer fijn en pocheer 1’ of stoom in de stoomoven.

  2. Meng de soja met de perensiroop, look, balsamicoazijn en olijfolie. Voeg er de gehakte koriander, pijpajuin en de versneden peperoni aan toe. Werk af met peper en zout. Kruid de kool en meng er wat vinaigrette door.

  3. Schik de kool op een bord. Schik er een fijn toastje op met daarop het stukje paling. Giet de saus over de paling. Versier met koriander, peperoni en pijpajuin.

0
Nog geen stemmen