Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari

Ingrediƫnten

Bijna Nationale Feestdag en voor de meesten onder ons is dat een verlofdag. Dus, dit wordt lekker lang uitslapen en daarna rustig ontbijten. Ideaal om nog eens verloren brood klaar te maken. En waarom niet met een Belgisch getinte fruitsalade? Leuk receptje van Sandra Bekkari, alweer gezond en eenvoudig.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit en snij in stukjes.

  2. Was de blauwe bessen.

  3. Kluts het eitje los met een scheutje rijstmelk. Week de sneetjes brood telkens 1 minuut in het eimengsel.

  4. Verhit olijfolie in een pan. Bak het brood in de hete olijfolie. Draai om en bak verder. 

  5. Leg de sneetjes brood op de borden. Beleg met drie kleuren fruit en vorm de Belgische vlag (zwart, geel, rood). Fruit over? Meng het onder elkaar en serveer in een apart kommetje. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)