Aardappelsalade met kip en paprika

Ingrediënten

  • 2 sneden kippewit (dikker gesneden)
  • 150 gr aardappelen
  • 1 tomaat
  • 1 paprika
  • lente uitjes
  • verse peterselie

voor de vinaigrette

  • 1 th lepel maïsolie
  • 2 el azijn
  • 1 th lepel mosterd
  • 1 el water
  • peper en zout
Dit kan iedereen
1 persoon
Minder dan 15 minuten
Caloriearm

Bereiding

  1. Snijd het kippewit in reepjes.

  2. Was de aardappelen en gaar even in de oven (met schil aan), laat afkoelen en snijd in blokjes.

  3. Was de tomaat en paprika, maak schoon en snijd in blokjes.

  4. Snipper de lente uitjes fijn.

  5. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette.

  6. Meng dan alles onder elkaar en bestrooi met peterselie.

4

Average: 4 (1 stem)