Aardappelsalade met een kiwidessert

Ingrediënten

  • zout
  • peper
  • 4 el mayonaise
  • 4 el maïs
  • 1 pijpajuin
  • 100 gr gekookte ham
  • 500 gr gekookte aardappelen
  • 2 el vanillepudding
  • bresiliennenootjes
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Salade

Bereiding

  1. Aardappelsalade: Snij de aardappelen in kleinere stukjes. Snij de ham in sliertjes, de pijpajuin in flinterdunne ringen en de augurk in blokjes. Meng alles voorzichtig onder elkaar samen met de maïs en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout en verdeel in potjes.

  2. Kiwidessert: De kiwi schillen en in blokjes snijden. Deze in een potje doen met daarop de vanillepudding en overstrooien met brésilienne nootjes.

0
Nog geen stemmen