Rijstsalade met kip en avocado

Ingrediënten

  • 125 gr bruine rijst (ongekookt)
  • ½ rode ui
  • 50 gr avocado
  • 1 tomaat
  • 60 gr gare kippenfilet
  • peper en zout
Dit kan iedereen
1 persoon
Minder dan 15 minuten
Caloriearm

Bereiding

  1. Kook de rijst en laat afkoelen.

  2. Pel de ui en snipper fijn.

  3. Ontdoe de avocado van de pit en de schil en plet het vruchtvlees met een vork.

  4. Pers 1 limoen en meng het sap direct met de avocado, kruid met zout en peper.

  5. Was de tomaat, maak schoon en snijd in blokjes.

  6. Meng de avocado met de ui en de tomatenblokjes.

  7. Snijd de kippenfilet in blokjes of scheur in sliertjes.

  8. Roer het groentemengsel en de kip door de rijst.

0
Nog geen stemmen