Recept Sint-jakobsvruchten met eekhoorntjesbrood en pasta Recept Kokossoepje met rauwe sint-jakobsvruchten Recept Carpaccio van sint-jakobsvruchten met truffelolie Recept Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum Recept Gemarineerde sint-jakobsvruchten Asperges met waterkerssaus en Sint-Jakobsvruchten 16 apr 2018 Ingrediënten 10 asperges 1 sjalot 1 teen look olijfolie 100 g waterkers 400 ml rijstdrink 1 mespunt kurkuma 40 g Parmezaanse kaas 1 limoen 16 sint-jakobsvruchten Hoera, het aspergeseizoen is begonnen. Sandra Bekkari kookt ze al dente en serveert ze met een lekker waterkerssausje en Sint-Jakobsvruchten. Heerlijk. Sandra Bekkari Open keuken met Sandra Bekkari Beginner 4 personen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Bereiding Maak het recept aan de hand van de video. Smakelijk. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be 5Average: 5 (1 vote) Bereidingsweergave Open keuken met Sandra Bekkari Benieuwd naar de volledige aflevering? Zin in meer lekkers van Sandra? Alle recepten én afleveringen vind je hier. Smakelijk. Print dit recept Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Pinterest Recept Asperges à la zot van koken Recept Lamszadel met krieltjes, asperges en erwten Recept Gnocchi met groene asperges, gorgonzola en erwtjes Recept Hutsepot van lentegroenten, asperges en witte pens Recept Carpaccio van coquilles met asperges en zure room Recept Filet pur met groene asperges en tomatenconcassé Recept Asperges à la flamande à la Bekkari Recept Asperges met waterkerssaus en Sint-Jakobsvruchten Recept Asperges met peterselievinaigrette Recept Asperges in Gandaham met kaassaus Recept Gerookte zalm met gebakken asperges en mousselinesaus met dille Recept Aspergesoep met bieslook