Asperges in Gandaham met kaassaus

Ingrediënten

  • 8 plakken Gandaham
  • 50 g bloem
  • 1 dl Alpro Soya Cuisine
  • 50 g Alpro soya Bakken & Braden
  • 7,5 dl Alpro soya Drink
  • 2½ dl asperge kookvocht
  • 125 g raclette kaas
  • 4 el gemalen kaas
  • 1 el groentebouillon

Witloof met ham en kaas kent iedereen. Preirolletjes met ham en kaas is ook bekend, maar wist je dat je dit ook kan doen met asperges? Helemaal Belgisch!

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Schil, snij ze in twee en kook de asperges gaar. Spoel ze onder koud water. Rol de asperges per 3 in een sneetje Ganda Ham.

  2. Maak een roux: smelt de Alpro Bakken en Braden en voeg de bloem erbij. Voeg er de Alpro soya Drink, Alpro Soya Cuisine , aspergevocht en PH groentebouillon bij. Breng op smaak met peper, zout en wat citroensap. Smelt er de raclette kaas in.

  3. Maak Ganda Ham rolletjes met de asperges en overgiet met de saus. Strooi er gemalen kaas over. Zet gedurende 10’ onder de gril.

4

Average: 4 (1 stem)